Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Statens Byggeforskningsinstitut på Aalborg Universitet
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Telefon: +45 99 40 25 25 
Email: sbi@sbi.aau.dk

Hvad er en Cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Formålet med at bruge cookies er, at brugeren kan anvende sitets funktionalitet.  En cookie kan indeholde tekst, tal eller fx en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Hvor lang tid lever cookien?

Cookiens levetid kan variere efter, hvad site-udbyderen beslutter. Nogle cookies er session-cookies, der bliver slettet igen, når du lukker browservinduet ned. Andre cookies kan eksistere i et eller flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Cookiens levetid forlænges, hver gang du besøger websitet.

Du kan altid slette cookies, der er lagret på computeren i din browser.

Sådan sletter du cookies

Nedenfor finder du vejledninger i, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere og enheder.

Slet cookies i Internet Explorer

Slet cookies i Mozilla Firefox

Slet cookies i Google Chrome

Slet cookies i Safari

Slet cookies i Opera

Slet cookies på iPad, iPhone eller iPod touch

Slet cookies på Android mobil (på engelsk)

Slet cookies på Windos Phone 7 (på engelsk)

Slet flash cookies (gælder alle browsere)

Sådan undgår du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra sbi.dk, kan du i din browser vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

I browseren kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvad cookies bruges til på vores website?

Statistik

Vi bruger cookies til Googles statistikværktøj Google Analytics til at føre statistik over trafik og adfærd på vores site.

BE15

Hvis du logger på BE15 ekstranettet bruger sitet cookies.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler ikke personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger fx ved en tilmelding til et arrangement eller et nyhedsbrev mv. Vi indsamler oplysninger om navn, firma adresse, postnummer, e-mail, uddannelsesretning eller interesser. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Statens Byggeforskningsinstitut, skal du rette henvendelse på sbi@sbi.aau.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

Sidst opdateret 09. november 2016