Studentermedhjælpere til fugtmålinger i danske huse

Statens Byggeforskningsnstitut (SBi) ved Aalborg Universitet København søger studentermedhjælp til gennemførelse af fugtundersøgelser til udbygning af huseftersynsordningen.

Statens Byggeforskningsinstitut søger tre studentermedhjælpere med tiltrædelse snarest muligt. Studentermedhjælperen tilknyttes projektet ’Fugtmåling i danske boliger’ og skal arbejde med fugtundersøgelser til brug for udvidelse af huseftersynsordningen, der anvendes til at klarlægge tilstanden af en bolig.

Opgaverne vil primært være: Kontakt til husejere med indledende telefoninterview samt efterfølgende besøg hos de enkelte husejere for gennemførelse af egentlige fugtundersøgelser af boligen. Efterfølgende skal data behandles og analyseres, og der skal udarbejdes et grundlag, der kan benyttes til udvikling af huseftersynsordningen. Det forudsættes, at du har et kørekort til personbil.

Vi søger dynamiske og udadvendte personer, som kan arbejde selvstændigt og med interesse for teknisk videnskabelige opgaver indenfor bygningsfysik. Stillingen er på 10-25 timer om ugen, og en del af arbejdet vil foregå i ydertimerne, dvs. eftermiddag/aftenen, da en del af opgaven skal løses, når boligejerne er hjemme. Ansættelsen vedrører projektets første fase, som forventes at blive afviklet i perioden august – september 2013. Der er mulighed for forlængelse af ansættelsen, hvis projektets anden fase igangsættes. Denne fase omfatter en mere dybdegående undersøgelse og udvikling af selve huseftersynsordningen.

Læs mere om fugtundersøgelsen: Fugt i danske huse

Har dette din interesse, så send en kort interessetilkendegivelse samt dit CV til forsker Thomas Cornelius, tcb@sbi.aau.dk senest torsdag den 18. juli 2013. Samtaler vil finde sted i uge 30. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe til Thomas Cornelius på 4076 8802.

Sidst opdateret 05. juli 2013