Projektøkonom

Vi søger en medarbejder med erfaring i projektadministration og projektregnskaber til en fuldtidsstilling som projektøkonom i SBi's Sekretariat pr. 1. juni 2017 eller snarest muligt herefter. Ansøg senest 25. april 2017.

Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) ved Aalborg Universitet i København søger en medarbejder med erfaring i projektadministration og projektregnskaber til en fuldtidsstilling som projektøkonom i SBi's Sekretariat pr. 1. juni 2017 eller snarest muligt herefter. SBi skaber forskningsbaseret viden, der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. Vi er internationalt anerkendt for anvendelsesorienteret forskning af højeste kvalitet og er kendt i den danske offentlighed som det vigtigste forskningsinstitut på bygge- og boligområdet. Instituttet har ca. 120 medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 84 mio. kr., hvoraf 35 mio. kr. var indtægter fra tilskudsfinansieret forskning. SBi har til huse på AAU Københavns campus tæt ved Sydhavnen Station i København, i moderne bygninger med udsigt over vandet.

Stillingsbeskrivelse

Som vores nye kollega i Sekretariatets økonomiteam vil du have følgende opgaver:

  • Budgetkalkulationer og løbende økonomiopfølgninger og udarbejdelse af projektregnskaber for tilskudsfinansierede forskningsprojekter, herunder f.eks. EU-projekter.

  • Vejlede og støtte SBi’s forskere i forbindelse med tilskudsansøgninger og den løbende økonomiopfølgning

Afhængig af din uddannelse, baggrund og erfaring vil opgaveporteføljen kunne suppleres med opgaver som f.eks. budgetlægning af og opfølgning på SBi’s driftsbudgetter, anlægs- og udstyrsregistrering og selvstændige udviklings- og analyseopgaver.

Du vil få ansvar og variation i dine opgaver, der skal løses i samarbejde med AAU’s centrale økonomiafdeling, kollegerne i økonomiteamet samt afdelingssekretærer, afdelingschefer, forskere og ph.d.-studerende på SBi. Du vil få en bred intern og ekstern kontaktflade med lejlighed til at løse dine opgaver i samarbejde med kolleger med vidt forskellige faglige profiler.

Vores forventninger til dig

Du har enten en kontoruddannelse eller en videregående uddannelse indenfor økonomi, regnskab e.l., og mindst et par års relevant erhvervserfaring, gerne med udarbejdelse eller revision af projektregnskaber.

Derudover forventer vi følgende:

  • Du kan dokumentere erfaring med projektadministration og projektøkonomi, allerhelst fra universitets- og forskningsverdenen
  • Du har arbejdet med vilkårene for tilskud hos forskellige bevillingsgivere (EU, private fonde, offentlige forskningspuljer m.fl.)
  • Du har ubetinget flair for tal og forstår at arbejde effektivt med fokus på detaljerne, samtidig med, at du kan bevare overblikket
  • Du er serviceminded og har lyst til teamwork, men også evnen til at arbejde selvstændigt.
  • Du har erfaring som bruger af store økonomisystemer (vi arbejder i ØSS)
  • Du kan begå dig på både dansk og engelsk

SBi – din nye arbejdsplads

SBi er en velfungerende arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø og gode kolleger.

Sekretariatet består af en chef og otte medarbejdere, der arbejder med økonomi, ledelsesinformation og resultatkontrakter, HR, personalejura, kontrakter samt intern service.

Økonomiteamet har en central rolle i organisationen med en dagligdag præget af højt tempo og kvalitet i opgaveløsningen.

Du vil blive en del af et dynamisk og visionært forskningsmiljø, med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vi er en familievenlig arbejdsplads med fleksibel arbejdstid.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Jens Balslev (jba@sbi.aau.dk , telefon 99 40 22 11).

SBi lægger vægt på ligestilling og opfordrer alle kvalificerede til at ansøge, uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i Staten, hvor der ydes rådighedstillæg til stillingen, eller løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

Stillingsnummer

902794

Ansøgningsfrist

25/04/2017

Søg stillingen online

Sidst opdateret 18. april 2017
Yderligere oplysninger
Jens Balslev
Jens Balslev
Sekretariatschef
T + 9940 2211