Netværksmøder om indeklima og sundhed i boliger

Center for Indeklima og Sundhed i Boliger (CISBO) holder tre netværksmøder på Aalborg Universitet København 25. august 2015.

SBi deltager i forskningssamarbejdet Center for Indeklima og Sundhed i Boliger (CISBO), der undersøger, hvordan indeklimaet i boliger på virker menneskers sundhed.

25. august 2015 holder CISBO tre netværksmøder med fokus på emnet inden for indeklimarelaterede sygdomme, lavenergiboliger og ventilation og luftrensning.

De tre netværksmøder byder på en blanding af forskning og praktiske eksempler. Hør bl.a. om det kommende årtis største udfordringer på indeklimaområdet, om hvordan støv og ozon påvirker vores helbred, og hvad man skal holde øje med, når man køber luftfiltre.

Mød også NCC Construction, og hør om deres arbejde med at udføre de første svanemærkede lejligheder i Danmark, der stiller strikse krav til alle materialer. Hør, hvordan Henning Larsen Architects sammentænker indeklima og tekniske løsninger ved energirenoveringer. Og om Lejerbos udfordringer med at drifte indeklimaet i en stor almenboligafdeling.

Energistyrelsen vil desuden fortælle om de skærpede regler for energi og indeklima i det kommende bygningsreglement 2015.

Det er Realdania, der har taget initiativ til CISBO, og som støtter forskningsarbejdet økonomisk.

Tid, sted og tilmelding
Det er gratis at deltage i netværksmøderne, og alle interesserede er velkomne. Det er muligt at deltage i et eller flere netværksmøder, da møderne er lagt i forlængelse af hinanden.

Netværksmøderne foregår 25. august 2015 på Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV, lokale 2.3.124 ACM 15.

Se hele programmet, og tilmeld dig

Sidst opdateret 17. august 2015