Videre til indhold | Videre til menunavigation

Søg
Du er her: Forside / Nyheder / Liste over nyheder / Informationsmøder i Aarhus og København om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed
Personal tools

Informationsmøder i Aarhus og København om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed

Mød undervisere og tidligere studerende, og hør om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed er noget for dig.

Arbejder du med tilgængelighed? Og kunne du tænke dig at få den nyeste viden og nye metoder på feltet, der styrker din faglighed, din virksomheds konkurrenceevne og løfter kvaliteten af byggeriet? Så er masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed på SBi ved Aalborg Universitet København måske noget for dig. Hør mere på informationsmøder i Aarhus og København april 2017.

Tilgængelighed i et nyt perspektiv

På Aalborg Universitet København kan du som det eneste sted i Norden tage en akademisk masteruddannelse i tilgængelighed og universelt design i byggeriet. Med uddannelsen bliver du en af de første specialister på et område, som har stigende politisk bevågenhed i bl.a. Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien, hvor de nationale bygningsreglementer gennem de senere år har skærpet kravene om tilgængelighed og universelt design. Masteruddannelsen åbner op for en nuanceret og nytænkende tilgang til tilgængelighed, der rækker ud over bygningsreglementets minimumskrav

Uddannelsen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med byggeri, det kan både være i forbindelse med kravspecificering, rådgivning, projektledelse og udførelse eller byggesagsbehandling. Uddannelsen er et toårigt deltidsstudium, der er tilrettelagt, så den kan gennemføres ved siden af et fuldtidsarbejde. Uddannelsen foregår i København på Aalborg Universitet i Sydhavnen.  

Nyt hold starter september 2017. Tilmeldingsfrist 1. juni 2017. Læs mere om uddannelsen og tilmelding på www.evu.aau.dk/master/mudt

Informationsmøder i Aarhus og København

Hør mere om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed på informationsmøder i Aarhus og København, hvor du får lejlighed til at tale med undervisere og tidligere studerende.

Informationsmøde i Aarhus 

Tid: 20. april 2017 kl. 15.30-16.30
Sted: Arkitektskolen Aarhus, Nørreport 20, 8000 Aarhus C, møderum A
Tilmelding informationsmøde Aarhus - venligst tilmelding senest 19. april kl. 12.00 

Informationsmøde i København
Tid: 24. april 2017 kl. 15.30-16.30
Sted: Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
Lokale: Seminarrum 2.1.021 (hovedbygningen, ACM15).
Gratis parkering på de afmærkede AAU-parkeringsarealer i op til 3 timer. 
Se kørselsvejledning.
Tilmelding informationsmøde København - venligst tilmelding senest 23. april kl. 12.00.

MUDT-undervisning_2

Mød undervisere og tidligere studerende på informationsmøder om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed i Aarhus 20. april 2017 og København 24. april.

Sidst opdateret 29. marts 2017