Stort behov for at dele viden om bygningsfysiske forhold

På Bygningsfysikdag 2016, der afholdes 1. juni, får byggebranchen mulighed for at dele den nyeste viden om bygningsfysiske forhold.

I en travl hverdag kan det være vanskeligt at hæve blikket fra skrivebordet og dele viden med andre end blot de nærmeste kolleger. På Bygningsfysikdag 2016, der afholdes 1. juni, får byggebranchen mulighed for at dele den nyeste viden om bygningsfysiske forhold.

Bygningsfysikdag 2016 foregår 1. juni på Aalborg Universitet København. Arrangementet afholdes i samarbejde mellem IDA Bygningsfysik, BYG-ERFA og Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) ved Aalborg Universitet København.

På Bygningsfysikdag 2016 deler forskere, praktikere og beslutningstagere den nyeste viden om bygningsfysik. Målgruppen er alle, der arbejder med at skabe bedre byggeri, særligt med hensyn til energiforbrug, fugt og indeklima. Bygningsfysikdag 2016 har to hovedtemaer: Fugtsikre løsninger og energieffektivt byggeri. Dagens program er tilrettelagt af en programkomité, der består af forskere og praktikere, der kender behovet for ny viden i byggebranchen.

Læs mere om Bygningsfysikdag 2016 på www.bygningsfysikdag.dk.

Læs pressemeddelelsen 10. maj 2016

Stort behov for at dele viden om bygningsfysiske forhold

Termografi afslører, hvor der slipper varme ud af huse. Efterisolering og energi-effektivt nybyggeri er blandt emnerne på Bygningsfysikdag 2016. Foto: Lars Due

Sidst opdateret 10. maj 2016