Videre til indhold | Videre til menunavigation

Søg
Du er her: Forside / Byggeprocessen / Læring / Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer Del. 1 strategi, metode og udviklingsmål for implementering på skoler.
Personal tools

Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer Del. 1 strategi, metode og udviklingsmål for implementering på skoler.

Analyse af status og udviklingsmuligheder for undervisning i informations- og kommunikationsteknologi samt digitalisering af byggeriets processer.

Rapporten beskriver en analyse af de tre uddannelsesområder inden for byggeriet: Arkitekt- og ingeniøruddannelser, bygningskonstruktøruddannelser og erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Analysen er gennemført i regi af BVU*net, og den ser på status og udviklingsmuligheder for undervisning i informations- og kommunikationsteknologi og digitalisering af byggeriets processer.  Analysen beskriver i sidste kapitel forslag til gennemførelse af et projekt, som skal implementere cuneco standarder og værktøjer i byggeriets forskellige grund- og efteruddannelser. Implementeringsprojektet planlægges gennemført frem til oktober 2014 i regi af BVU*net.

Se eller download rapporten: Uddannelse i cunecostandarder og -værktøjer. Del. 1 strategi, metode og udviklingsmål for implementering på skoler. (2013).

Forskere

Niels Haldor Bertelsen

Maria Kaae Thygesen (AAU), Rasmus Zier Bro (BygUd), Claudio Spaziani (KEA)

Sidst opdateret 28. juni 2013