Videre til indhold | Videre til menunavigation

Søg
Du er her: Forside / Byggeprocessen / Ledelse og samarbejde / På tværs af nye samarbejdsformer. Udvikling af arbejdsmiljøvenlige byggeprocesser. Cases fra byggepladser
Personal tools

Forskningsudgivelse

På tværs af nye samarbejdsformer. Udvikling af arbejdsmiljøvenlige byggeprocesser. Cases fra byggepladser

I udviklingsprojektet er særligt undersøgt og afprøvet muligheder for at inddrage arbejdsmiljøarbejdet i de nye samarbejdsformer for at forbedre arbejdsmiljøet på byggepladser.

Denne casesamling er udarbejdet i forbindelse med udviklingsprojektet ’På tværs af nye samarbejdsformer – Udvikling af arbejdsmiljøvenlige byggepladser’. I udviklingsprojektet er særligt blevet undersøgt og afprøvet muligheder for at inddrage arbejdsmiljøarbejdet i de nye samarbejdsformer for at forbedre arbejdsmiljøet på byggepladser. I casesamlingen er beskrevet fem byggepladser, som er blevet fulgt over en længere periode. I casene sættes fokus på virksomhedernes erfaringer med at arbejde med partnering og Lean Construction, og de muligheder det giver for arbejdsmiljøindsatsen. Partnering og Lean Construction er nye samarbejdsformer, der anvendes i byggeriet, og det er derfor relevant at forstå og udnytte de muligheder de åbner for samtidig, at understøtte arbejdsmiljøarbejdet på byggepladserne.

Projektet er finansieret af Arbejdsmiljøforskningsfonden.

Se eller download rapporten: 'På tværs af nye samarbejdsformer. Udvikling af arbejdsmiljøvenlige byggeprocesser. Cases fra byggepladser'. (2011).

Forskere

Marianne Forman

Susse Lausten, Ole Busck, Poul Henrik Due, Pernille Walløe.

Sidst opdateret 28. april 2011