iTekq: Innovation Intelligens Industriel Design - forprojekt

En undersøgelse af, hvordan en vertikalt integreret virksomhed kan oprettes på installationsområdet med udgangspunkt i systemleverancemodellen.

iTekq er et koncept til den decentrale integration af de tekniske installationer i fremtidens kontorer, hvor der skabes innovative kontormiljøer og intelligente arbejdspladser ved udnyttelsen af industrielt designede, præfabrikerede og facadeintegrerede installationselementer.

iTekq-forprojektet skal undersøge, hvordan en vertikalt integreret virksomhed kan oprettes på installationsområdet med udgangspunkt i systemleverancemodellen.

Det er hensigten, at et konsortium, iTekq-konsortiet, skal oprettes som en vertikalt integreret virksomhed med opgaven at udvikle og markedsføre, designe og fremstille samt montere og vedligeholde iTekq-elementerne.

Forprojektet har til formål at undersøge hvordan det kan lade sig gøre med udgangspunkt i emnerne Design, Teknik, Marked og Organisation.

Intern projektleder: ROM

Målgruppe: De forskellige aktører i byggesektoren med interesse i udviklingen af en systemleverancemodel på installationsområdet.

Samarbejdspartnere: Rambøll Danmark A/S, RH Arkitekter AS, Valcon A/S, NCC Construction Danmark A/S, Buro Happold Ltd., Storbritannien

Rekvirent: Byggeriets Innovation - en del af Fonden Realdania

Forskere

Sidst opdateret 22. maj 2008