Debatmøde

Innovation i byggeriet

Statens Byggeforskningsinstitu inviterede 5. november 2002 alle byggebranchens aktører til en debat om hvordan ledelse af innovation kan bidrage til langsigtet succes i byggesektoren.

Debatmøde hos Statens Byggeforskningsinstitut tirsdag 5. november 2002
I de fleste industrigrene er det almindeligt anerkendt at innovation er nøglen til langsigtet succes. Imidlertid bliver det ofte fremført at den danske byggebranche har en svag innovationsevne, og at dette er en af de væsentlige årsager til branchens ringe produktivitetsudvikling.
Statens Byggeforskningsinstitu inviterer derfor alle byggebranchens aktører til en debat om hvordan ledelse af innovation kan bidrage til langsigtet succes i byggesektoren.
På debatmødet vil der bl.a. være mulighed for at høre den internationalt anerkendte innovations-professor David Ganns syn på hvordan innovationsledelse kan bidrage til byggesektorens langsigtede succes. Endvidere vil en entreprenør, en arkitekt og en installationsingeniør fremlægge en række eksempler på innovationsledelse. Ordstyrer for debatten er Jørgen Nue Møller, som er bestyrelseformand for Fonden Realdania og senest har markeret sig kraftigt som formand for regeringens byggeforskningsudvalg.

Prof. David GannProf. David Gann
(Foto: Jørgen True)

Mødet vil foregå på dansk og engelsk.

Sidst opdateret 16. marts 2006