Forskningsudgivelse

Seniorboliger

Inspiration for mennesker, der overvejer deres boligsituation med henblik på en kommende tilværelse som senior og gammel. Der beskrives de boligkvaliteter, der kan være med til at gøre boligen mere velegnet til seniortilværelsen og til at blive gammel i.

En vejledning

Denne vejledning er tænkt som inspiration for mennesker, der overvejer deres boligsituation med henblik på en kommende tilværelse som senior og gammel.Der beskrives de boligkvaliteter, der kan være med til at gøre boligen mere velegnet til seniortilværelsen og til at blive gammel i. I bogen give´s der et overblik over de forhold, der er vigtige at overveje i forbindelse med blandt andet boligens beliggenhed, rum og indretning, aggangsforhold og udearealer. Bogen henvender sig også til bygherrer, arkitekter og producenter af inventar til boligen med henblik på udvikling af boliger, byggevarer og inventar, der i højere grad kan bruges af alle - uanset alder og eventuel funktionsnedsættelse.

Uddrag af publikationen 'Seniorboliger'

Bestil publikationen 'Seniorboliger' (1998)

Pressemeddelelse: 'Den gode seniorbolig - Bofællesskab eller individuel bolig: kvaliteten skal være i orden' (24.11.1998)

Forskere

Christian Woetmann Nielsen, Ivor Ambrose, Jesper Hinchley, Bjarne Kenning, Ole Henriksen

Sidst opdateret 11. september 2015