Vådrum - Kursus hos SBi

10. november 2015: Vådrum hører til de mest kritiske rum i en bygning, både på grund af den direkte vandpåvirkning og den høje relative luftfugtighed, der ofte forekommer i længere perioder.
Starttidspunkt
10. november 2015 09:00
Sluttidspunkt
10. november 2015 16:00
Sted
SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
Pris
4300,00 kr. ekskl. moms
Indhold

Vådrum hører til de mest kritiske rum i en bygning, både på grund af den direkte vandpåvirkning og den høje relative luftfugtighed, der ofte forekommer i længere perioder.

 På dette kursus lærer du at planlægge, projektere og udføre vådrum i overensstemmelse med kravene i BR15. Kurset tager udgangspunkt i den nye SBi-anvisning 252 om vådrum, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så Bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

På kurset gennemgår forfatterne den nye SBianvisning og kommer undervejs ind på emner som vådrumszoner, belastningsklasser, valg af materialer, gulv- og vægkonstruktioner, renovering af badeværelser, vandtætte overflader, fuger, lofter samt vand-, afløbs- og elinstallationer i vådrum.

Kurset omfatter både fremgangsmåder og løsninger, herunder konkrete eksempler. Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og ud over at være forsker også er også syn- og skønsmand på området, samt forsker Martin Morelli, som er en af SBi’s yngre forskere med speciale i fugtforhold i bygninger.

Kurset henvender sig både til projekterende, udførende, materialeleverandører og kommunale byggesagsbehandlere.

Med i prisen er den nye SBi-anvisning 252, ’Vådrum’.

For nye kurser, se venligst vores kursusside om vådrum

 

 

For spørgsmål om kurset, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk

Sidst opdateret 19. november 2015