SBi-kursus Overblik over Bygningsreglementet

14. juni 2012: Dette kursus er en unik mulighed for at få Bygningsreglement 2010 forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved Bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning 230.

Dette kursus er en unik mulighed for at få Bygningsreglement 2010 forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved Bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning 230.

Tid: Torsdag 14. juni 2012, kl. 9.00 - 16.30
Sted: Scandic Hotel Eremitage, Klampenborgvej 230, 2800 Lyngby

Tilmelding til kurset - klik her

Indhold
Målet med kurset er at give et samlet overblik over Bygningsreglementet, inkl. en forståelse af at reglementet gennem de senere år er blevet funktionsbaseret. Det øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men giver samtidig byggeriets parter nye udfordringerne med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Netop dette forhold er baggrunden for SBi-anvisning 230, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af reglementets bestemmelser.

På kurset møder du en række af SBi-anvisningens forfatterne, som på skift gennemgår de enkelte kapitler af reglementet og anvisningen. Det bliver ikke kedeligt, for underviserne er landets førende eksperter på hvert deres felt, og den samlede kompetence, som kommer til stede på dette kursus, er intet mindre end imponerende. Du kan spørge om alt vedr. Bygningsreglementet, og du vil få de mest kvalificerede svar, der findes.

Undervisere fra SBi
Ernst Jan de Place Hansen (det funktionsbestemte bygningsreglement + lyd + fugt)
Kirsten E. Thomsen (energi)
Lars Schiøtt Sørensen (brand)
Niels Christian Bergsøe (ventilation og installationer)
Søren Ginnerup (tilgængelighed)
Thomas Cornelius Buch-Hansen (konstruktioner)

Pris
3.800 kroner ekskl. moms. Med i prisen er et trykt eksemplar af SBi-anvisning 230 om BR10, som ellers koster 460 kroner ekskl. moms.
Læs SBi's tilmeldingsbetingelser her

 

Læs om andre kommende SBi-kurser her

Sidst opdateret 06. november 2012