SBi-kursus om fugt i bygninger

9. maj 2012: Bygningsreglement 2010 stiller krav om, at bygninger opføres fugtsikre. Hvordan det bør ske, er beskrevet i SBi-anvisning 224, 'Fugt i bygninger', som på dette kursus bliver gennemgået af anvisningens forfattere.

Bygningsreglement 2010 stiller krav om, at bygninger opføres fugtsikre. Hvordan det bør ske, er beskrevet i SBi-anvisning 224, 'Fugt i bygninger', som på dette kursus bliver gennemgået af anvisningens forfattere.

Tid: Onsdag 9. maj 2012, kl. 9.00 - 16.00
Sted: Scandic Hotel Eremitage, Klampenborgvej 230, 2800 Lyngby

OBS! Der er ikke flere ledige pladser på dette kursus.

Indhold
Fugt er den væsentligste enkeltårsag til byggeskader. BR10 stiller derfor krav om at bygninger opføres fugtsikre.

På dette kursus gennemgår anvisningens forfattere de vigtigste problemer og løsninger vedr. fugt i bygninger. Der er masser af ny viden at hente, bl.a. om kritisk fugtindhold, de nye fugtbelastningsklasser, fugtberegninger og konstruktiv fugtsikring. På kurset, ligesom i anvisningen, gennemgås både teori og praksis. Med andre ord: Sikre løsninger der virker.

SBi-anvisning 224, Fugt i bygninger, udkom i 2009, hvor den afløste den meget anvendte SBi-anvisning 178, Bygningers fugtisolering.

Undervisere
Seniorforsker Erik Brandt, SBi
Seniorforsker Eva B. Møller, SBi
Direktør Tommy Bunch-Nielsen, Bygge- og Miljøteknik

Pris
3.800 kroner ekskl. moms. Inkluderet i prisen er et eksemplar af SBi-anvisning 224, som ellers koster 520 kroner ekskl. moms.


Læs SBi's tilmeldingsbetingelser her


Læs om andre kommende SBi-kurser her

Forskere

Erik Brandt, Eva B. Møller

Tommy Bunch-Nielsen

Sidst opdateret 10. maj 2012