Netværksmøder om sundhed og indeklima i boliger

25. august 2015: Hør om forskning på indeklimaområdet, og hvordan NCC, Henning Larsen Architects og Lejerbo arbejder med at skabe et sundt indeklima i nybyggeri, renoveringsprojekter og i driften, når Center for Indeklima og Sundhed i Boliger holder tre netværksmøder i august.
Starttidspunkt
25. august 2015 09:00
Sluttidspunkt
25. august 2015 16:30
Sted
Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
Indhold

Endnu engang holder Center for Indeklima og Sundhed i Boliger (CISBO) tre netværksmøder for byggebranchens praktikere og andre professionelle med interesse i indeklima.

Netværksmøderne byder på en blanding af forskning og praktiske eksempler. Hør bl.a. om det kommende årtis største udfordringer på indeklimaområdet, om hvordan støv og ozon påvirker vores helbred, og hvad man skal holde øje med, når man køber luftfiltre.

Mød også NCC Construction, og hør om deres arbejde med at udføre de første svanemærkede lejligheder i Danmark, der stiller strikse krav til alle materialer. Hør, hvordan Henning Larsen Architects sammentænker indeklima og tekniske løsninger ved energirenoveringer. Og om Lejerbos udfordringer med at drifte indeklimaet i en stor almenboligafdeling.

Energistyrelsen vil desuden fortælle om de skærpede regler for energi og indeklima i det kommende bygningsreglement 2015.

Se hele programmet

Netværksmøderne er en enestående mulighed for at møde forskere og praktikere i branchen med interesse for indeklimaet i boliger og debattere de faglige udfordringer på området.

Tid, sted og tilmelding

Det er gratis at deltage i møderne, og alle interesserede er velkomne. Det er muligt at deltage i et eller flere netværksmøder, da møderne er lagt i forlængelse af hinanden. .

Netværksmøderne foregår 25. august 2015 på Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV, lokale 2.3.124 ACM 15.

Der er desværre lukket for yderligere tilmeldinger til netværksmøderne. Sæt kryds i kalenderen 28. januar 2016, hvor CISBO holder afslutningskonference. Følg med på cisbo.dk eller Linkedin, hvor program og tilmelding bliver offentliggjort i løbet af efteråret.

Hvis du har spørgsmål angående tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Maja Skovgaard, SBi, msk@sbi.aau.dk.

Sidst opdateret 01. september 2015