Ændringer i BR15 - Kursus over en eftermiddag

På SBi’s eftermiddagskursus får du en orientering om baggrunden for BR15, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål til to af landets førende eksperter i Bygningsreglementet.
SBi-anvisning 258 Bygningsreglement 2015 BR15

SBi-anvisning 258 Bygningsreglement 2015 BR15

På dette eftermiddagskursus gennemgår vi de ændringer, der er sket med overgangen fra BR10 til BR15, som trådte endeligt i kraft 1. juli 2016.

De vigtigste ændringer vedrører energibestemmelserne, bl.a. at lavenergiklasse 2015 bliver et minimumskrav, og at der indføres energirammer for eksisterende bygninger. Der sker endvidere ændringer vedr. U-værdikrav til ombygninger/ tilbygninger, energikrav til vinduer og døre, ventilationssystemer, varmepumper, cirkulationspumper, køleanlæg, elevatorer, pavilloner, prøvning af lufttæthed, lysforhold og indeklima.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål til nogle af landets førende eksperter i Bygningsreglementet: Seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen, der bl.a. er redaktør af SBi-anvisning 258 om BR15, og seniorforsker Kim Wittchen eller seniorforsker Kirsten Engelund Thomsen.

Bemærk, at kurset fokuserer på ændringerne og derfor ikke omfatter en gennemgang af det samlede bygningsreglement. Hvis du har brug for en generel introduktion til Bygningsreglementet, bør du i stedet følge kurset ’Overblik over Bygningsreglement 2015’.

 

Tilmeld dig kommende kurser

> Vi er ved at finde datoer for oprettelse af et nyt kursus. Skriv til , så vender vi tilbage med besked om, hvornår næste kursus afholdes.

 

Pris
2.300 kroner ekskl. moms. Med i prisen er SBi-anvisning 258 om Bygningsreglementet.
 
- Husk at ved tilmelding af minimum tre personer fra samme firma til samme kursus giver vi 25 % rabat på det samlede deltagergebyr! 


Deltagere på tidligere kurser har udtalt, at det bedste ved kurset er:

  • Undervisningsform, indhold, fysiske rammer
  • Godt overblik over ændringer – gode undervisere
  • Det var generelt godt!

 

På kurset kan du bl.a. møde seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen, som er redaktør af SBi-anvisning 258. (Foto: Jørgen True)
På kurset kan du bl.a. møde seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen, som er redaktør af SBi-anvisning 258.

 

 

For spørgsmål om kurset, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk

 

Sidst opdateret 17. marts 2017