Konference: Energirenovering af historiske bygninger

Historiske bygninger er ofte opført i murværk og kan i forbindelse med energirenovering ikke benytte metoder som fx udvendig efterisolering af hensyn til kulturarven. Der skal andre metoder til. I EU-projekt, Co2ol Bricks er udviklet nye robuste, isolerende løsninger, så boligerne sikres til også i fremtiden at kunne danne ramme om et moderne familieliv. Kom og hør om de nye løsningsforslag og diskuter dem med projektpartnerene fra alle Østersølandene på konferencen i Hamborg. Deltagelse er gratis.

Co2olBricks inviterer til konference, hvor man præsenterer resultaterne af tre års arbejde om, hvordan man reducerer energiforbruget i historiske bygninger opført i murværk.

Arbejdet har foregået i et samarbejde mellem 18 partnere fra 9 lande, der grænser op til Østersøområdet, herunder Danmark. Projektet er medfinansieret af Den Europæiske Union i Interreg IVB BSR programmet. Samarbejdspartnerne kommer fra bl.a. universiteter, myndigheder, IKT-institutioner og kulturarvsorganisationer.

Alle samarbejdspartnere vil være til stede på konferencen og være i åben dialog med konferencedeltagerne. Konferencen vil foregå på engelsk med simultanoversættelse til tysk og vice versa. Det er gratis at deltage i konferencen, men der er loft over deltagerantallet.

Konferencen finder sted den 3. december 2013 kl. 9-17 i  Bürgerhaus Wilhelmsburg, Mengestr, 20, 21107 Hamburg

Program og tilmelding.

Læs mere om konferencen og Co2olBricks.

Konference: Energirenovering af historiske bygninger

(Foto Torben Valdbjørn Rasmussen).

Sidst opdateret 11. november 2013