Videre til indhold | Videre til menunavigation

Søg
Du er her: Forside / Arrangementer / Kommende arrangementer / ATV-konference: Forskningsbaseret rådgivning – samspillet mellem universiteter, myndigheder og erhvervsliv
Personal tools

ATV-konference: Forskningsbaseret rådgivning – samspillet mellem universiteter, myndigheder og erhvervsliv

26. september 2013. Konferencen kan gratis følges live på nettet.

Tid: 26. september 2013 10:30-16:00
Sted: Festauditoriet, Københavns Universitet, Bülowsvej 17, Frederiksberg

I et vidensamfund er det helt essentielt, at den rette viden er til rådighed og kommer i spil, både når akutte udfordringer skal håndteres med et stærkt beredskab, og når fremtidens udvikling skal tegnes politisk, myndighedsmæssigt og i erhvervslivet. Hvad enten det handler om fremtidens bæredygtige byggeri, infrastruktur, transport, sundhed, fødevarer, miljø, skov- og naturforvaltning, planlægning, energiforsyning, erhverv og produktion, er der behov for et højt, forskningsbaseret vidensniveau.

Konferencens indlæg og debat vil handle om, hvordan vi som samfund opnår bedst mulig viden til at kunne handle, lovgive og udvikle løsninger på de fremtidige udfordringer. Det centrale fokus vil være, hvordan forskningsbaseret rådgivning og videnberedskab bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling, herunder innovation, vækst og udvikling af nye løsninger. - Har vi i Danmark mulighederne for at videreudvikle den forskningsbaserede rådgivning, så den bidrager optimalt til en videnudveksling mellem videnskaben, myndigheder og erhvervsliv?

Konferencen om forskningsbaseret rådgivning kan gratis følges live på nettet. Alle oplæg og debatter live-streames på ATV’s web-tv-kanal fra kl. 10.30.

Program

Kontaktperson: Konsulent Maja Lænkholm, ATV, tlf. 51 85 42 49, ml@atv.dk

Forskere

Thorkild Ærø

Sidst opdateret 24. september 2013