Informationsmøde i Aarhus om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed

Aarhus 20. april 2017 kl. 15.30: Mød undervisere og tidligere studerende og hør, om SBi's masteruddannelse i universelt design og tilgængelighed er noget for dig.
Starttidspunkt
20. april 2017 15:30
Sluttidspunkt
20. april 2017 16:30
Sted
Arkitektskolen Aarhus, Nørreport 20, 8000 Aarhus C, møderum A.
Indhold

Arbejder du med tilgængelighed? Så er Aalborg Universitet Københavns masteruddannelse i universelt design og tilgængelighed måske noget for dig. På informationsmødet giver underviserne en introduktion til uddannelsen, og du får lejlighed til at møde tidligere studerende og høre, hvad de har fået ud af uddannelsen. 

Vi holder informationsmøde i Aarhus 20. april kl. 15.30-16.30 på Arkitektskolen Aarhus, Nørreport 20, 8000 Aarhus C, møderum A.

Tilmeld dig informationsmødet i Aarhus

Der er også informationsmøde i København den 24. april kl. 15.30-16.30 på Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, seminarrum 2.1.021 (hovedbygningen, ACM15).

Tilmeld dig informationsmødet i København

Kort om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed

Nyt hold starter i september 2017. Ansøgningsfrist 1.juni 2017.

På Aalborg Universitet København kan du som det eneste sted i Norden tage en akademisk masteruddannelse i tilgængelighed og universelt design. Med uddannelsen bliver du en af de første specialister på et område, som har stigende politisk bevågenhed i bl.a. Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien, hvor de nationale bygningsreglementer gennem de senere år har skærpet kravene om tilgængelighed og universelt design.

Med masteruddannelsen får du en nuanceret og nytænkende tilgang til tilgængelighed i byggeriet, der rækker ud over bygningsreglementets minimumskrav. Det handler om at sikre alle lige adgang til det offentlige rum, uanset om man er barn, ældre, forældre med barnevogn eller har et handicap – noget, som i stigende grad anerkendes som en fundamental kvalitet i det byggede miljø. 

Uddannelsen er for dig, der arbejder professionelt med byggeri, fx i forbindelse med arkitektur, indretning, infrastruktur, byplanlægning mv. Det kan være i alle dele af byggeprocessen, fx i forbindelse med kravspecificering, rådgivning, projektledelse, udførelse, byggesagsbehandling i kommunal eller anden offentlig myndighedsbehandling mv. 

Du skal have en relevant videregående uddannelse som fx arkitekt, bygningsingeniør, bygningskonstruktør, landsskabsarkitekt eller ergoterapeut samt mindst to års relevant erhvervserfaring. 

Uddannelsen foregår i København og er tilrettelagt, så det er muligt at gennemføre den ved siden af et fuldtidsarbejde. Enten som to års koncentreret halvtidsstudium eller som moduler fordelt over længere tid, dog maksimalt seks år.

Læs mere masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed

MUDT-undervisning

Kom til informationsmøde, hvor du kan møde undervisere og tidligere studerende og høre, om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed kunne være noget for dig. (Foto: Jørgen True)

Sidst opdateret 27. marts 2017